AnasayfaHaberler

17.12.2018 ZEKİ Ziyaret

17.12.2018 16:36:17
17.12.2018 ZEKİ Ziyaret

 

Manisa Barosu Başkanı, Yönetim Kurulu üyeleri, Engelli Hakları Komisyonu üyeleri olarak 17.12.2018 tarihinde Manisa Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’nün davetlisi olarak "ZİHİNSEL ENGELLİLER KORUMALI İŞ YERİ (ZEKİ)” yi ziyaret etmişlerdir.

Manisa Baro Başkanı Av Ali ARSLAN ve Yönetim Kurulu üyeleri, MOSB Başkanlık Danışmanı Sayın Nihat AKYOL’ a, Organize Sanayi Bölgesi Avukatı Av. Gökalp KURUT’ a, İnsan Kaynakları Birimi yetkilisi Fadime Arzu HANGUL’ e, Teleset, Vestel, Standart profil, Bosh ve Klimasan temsilcilerine ve ZEKİ personeline teşekkür etmişlerdir.

Manisa Baro Başkanı Av Ali ARSLAN; “Manisa Organize Sanayi Bölgesinin Türkiye de tek olan "ZİHİNSEL ENGELLİLER KORUMALI İŞ YERİ (ZEKİ)" projesini yakından tanıma fırsatı ile Proje kapsamında çalışan Zihinsel Engelli çocuklarımızın mutluluğunu, yaşamın içinde olmanın verdiği hazzı, çalışıp para kazanarak kendi gereksinimlerini kendilerinin karşılamasının verdiği özgüveni her şeyden önce gözlerindeki ve yüzlerindeki mutluluğu görünce Projeyi gerçekleştiren Manisa Organize sanayi Bölgesi Müdürlüğünün çok büyük sosyal sorumluluk projesine imza attığını gördük. Projeyi gerçekleştiren ve devamlılığını sağlayan başta Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sait Cemal TÜREK'e ve şahsın da emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz, sizleri alkışlıyoruz, tebrik ediyoruz” demiştir.