16 Şubat 2018 Toplantı

19.02.2018 13:37:46
16 Şubat 2018 Toplantı

"Türkiye Barolar Birliği'nin isminden "Türkiye" kelimesinin çıkarılacağına, bu kelimenin sadece layık olan kuruluşlar tarafından kullanılmasına izin verileceğine, Ayrıca İllerde isteyen Avukatların bir araya gelerek dernek gibi istediği sayıda baro adıyla örgütlenmeler yapabileceğine, bunlarında istedikleri gibi kendi üst birliklerini kurabileceklerine dair açıklamalar" karşısın da Manisa Barosu tarafından 16 Şubat 2018 tarihinde genel üye toplantısı yapılmıştır. Toplantıda meslektaşlarımız tarafından değerlendirmeler yapılmış ve süreç içerisinde yapılması gerekenlerle ilgili öneriler sunulmuştur. TBB'nin çağrısı ile 24 Şubat 2018 tarihin de tüm avukatların katılımı ile Ankara'da Ahmet Taner Kışlalı spor salonunda yapılacak toplantıya en yoğun şekilde katılma kararı alınmıştır.