05-06 Mayıs 2018 Kurgusal Duruşma

8.05.2018 10:42:21
05-06 Mayıs 2018 Kurgusal Duruşma

Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Stajyer Avukatlar Kurgusal Duruşma Yarışması Ege Bölge Elemeleri Muğla Barosu’nun ev sahipliğinde 05-06 Mayıs 2018 tarihlerinde yapılmıştır. TBB Başkan Yardımcısı ve Eğitim Merkezi Başkanı Av. Ünsal Toker’in katılımıyla; TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu üyeleri Av. Halit Advan ve Av. Sema Aksoy’un yarışma kurulu olarak sorumluluğunda gerçekleştirilen yarışmanın jürisinde Doç. Dr. Sinan Altunç, Hakim Halis Gümüşoğlu ve Av. Alim Mert yer almıştır. Yarışmaya Ege Bölgesinden Afyonkarahisar Barosu, Aydın Barosu, Denizli Barosu, İzmir Barosu, Kütahya Barosu, Manisa Barosu ve Muğla Barosu olmak üzere toplam 7 Baro katılmışlardır. Büyük çekişme içerisinde geçen yarışmalarda İzmir Barosu Takımı 1., Muğla Barosu Takımı 2. Ve Denizli Barosu Takımı 3. Olmuştur.