23.02.2019 ÇALIŞTAY

23.02.2019 10:00:00
23.02.2019 ÇALIŞTAY

Manisa Alaşehir ilçemizde başlayıp Sarıgöl ve Salihli ilçelerimize doğru genişleyen ve devamında Şehzadeler ve Yunusemre ilçemizi de kapsayacak şekilde genişlemesi beklenen Jeotermal Enerji Santrallerinin verdiği ve vereceği zararları anlatmak amacıyla Türkiye Barolar Birliği ve Aydın Barosu’nun birlikte düzenlediği “Hukuk ve Çevresel Etkiler Açısından JEOTERMAL ENERJİ” konulu çalıştaya Manisa Barosu Başkanı Av. Ali ARSLAN, Baro Başkan Yardımcısı Av. İbrahim YÖNETKEN, Baro Genel Sekreteri Av. Metin ERDOĞAN, Baro Saymanı Av. Ali KANIT ve Çevre Komisyonu Başkanı Av. Serpil YAKICILAR YEŞİLYURT ile  birlikte katılmışlardır. Çalıştay dan sonra Jeotermal Enerji yapılması planlanan Aydın ilinin Kızılca köyüne gidilerek çiftçi halk ile görüşülmüştür.