05.04.2019 Salihli ve Turgutlu da Düzenlenen Yemek

5.04.2019 23:00:00
05.04.2019 Salihli ve Turgutlu da Düzenlenen Yemek

Turgutlu Baro Temsilcilerimiz ile Salihli Baro Temsilcilerimizin Atatürk anıtına çelenk koyma töreninden sonra 5 Nisan Avukatlar Günü etkinlikleri akşam düzenlenen yemekle devam etmiştir. Turgutlu da düzenlenen yemeğe Baro Başkanı Av. Ali ARSLAN, Baro Başkan Yardımcısı Av. İbarhim YÖNETKEN, Baro Genel Sekreteri Av. Metin ERDOĞAN, Baro Saymanı Av. Ali KANIT, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Umut ÖZBEK, Av. Hayrettin Cem GÖYNÜK ile Disiplin Kurulu Üyesi Av. Sertan AKŞAR, Salihli de düzenlenen yemeğe ise Baro Başkanı Av. Ali ARSLAN, Başkan Yardımcısı Av. İbrahim YÖNETKEN, Baro Genel Sekreteri Av. Metin ERDOĞAN, Baro Saymanı Av. Ali KANIT, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Umut ÖZBEK, Av. Hayrettin Cem GÖYNÜK, Av. Mehmet Anıl AKGÜL, TBB Delegesi Av. Cem SAÇAKLIOĞLU, Disiplin Kurulu Üyelerimiz Av. Serkan ALKAN ve Av. Sertan AKŞAR ile katılmışlardır. Salihli de verilen yemekte Hazine vekilliğinden emekli olan iki Meslektaşımıza plaket verilmiştir.