17.05.2019 "İstanbul Sözleşmesi"

17.05.2019 16:00:00
17.05.2019

Kadın-Erkek eşitliğine ilişkin Uluslararası Normlar ışığında Türkiye’de Kadına Karşı Şiddetle Mücadele’de Yeni ve Güçlü Bir Enstrüman olarak “İstanbul Sözleşmesi” konulu yuvarlak masa toplantısı Manisa Barosunun ev sahipliğinde Kadın Dernekleri Federasyonu ile birlikte 17.05.2019 Cuma günü Büyük Saruhan Otel de yapılmış olup, toplantıya Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan GÜLLÜ, İzmir Barosu Avukatlarından Av. Hülya GÜLTEKİN, Av. Figen ÖZLER MERDER, Av. Nilgün ŞENTUNA’ nın bilgilendirici olarak katıldığı toplantıya Merkez Efendi Devlet Hastanesi, Cumhuriyet Kadınları Derneği, Akhisar 8 Mart Kadınlar Derneği, Sosyal Hizmetler Derneği, Şönim, Yunusemre Belediyesi, Celal Bayar Üniversitesi, Türk Kadınlar Derneği, Yunus Emre Muhtarlar Derneği, İl Emniyet Müdürlüğü, Cumhuriyet Savcılığı, Manisa Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu katılmışlardır.