AnasayfaHaberler

14.11.2019 Baromuzun Akhisar Ziyaretleri

14.11.2019 12:53:31
14.11.2019 Baromuzun Akhisar Ziyaretleri

 

          Baro Başkanı Av. Ali ARSLAN, Baro Başkan Yardımcısı Av. İbrahim YÖNETKEN, Baro Yönetim Kurulu Üyesi Özde Demirel, Akhisar Baro Temsilcilerimiz Av. Handenur TEKİN ALEMDAR, Av. Duygu SARIGÜL ve Av. Başar ERSEVEN' le birlikte Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Tunay PULÇA' yı makamında ziyaret ettikten sonra, Akhisar Adliyesinde mesleğinde 30 yıl ve üzeri çalışan mesai arkadaşımız personele meslektaşlarımızla yaptıkları yakın çalışma ve yargıya yaptıkları katkı nedeni ile teşekkür plaketlerini takdim etmişlerdir.

 

          Akhisar ilçemiz de yeni ofisine taşınan Meslektaşımız Av. İsmail FİKİRLİ' yi Baro Başkanı Ali ARSLAN ve Baro Başkan Yardımcısı Av. İbrahim YÖNETKEN birlikte  ziyaret etmişlerdir.

 

          Akhisar Belediye Başkanı Besim DUTLULU' yu Baro Başkanı Av. Ali ARSLAN, Baro Başkan Yardımcısı Av. İbrahim YÖNETKEN, Baro Yönetim Kurulu Üyesi Özde Demirel, Akhisar Baro Temsilcilerimiz Av. Handenur TEKİN ALEMDAR, Av. Duygu SARIGÜL ve Av. Başar ERSEVEN' le birlikte ziyaret ederek başarı dileklerini sunmuşlardır. Ayrıca Akhisar Belediyesin de çalışmaya başlayan meslektaşımız Av. Melis BAŞARAN’ a da başarı dileklerinde bulunmuşlardır.