15.10.2019 Tarihinde Aramıza Katılan

15.10.2019 08:47:23
15.10.2019 Tarihinde Aramıza Katılan

15.10.2019 Salı günü Manisa Adliyesi Konferans Salonunda düzenlenen ruhsat töreninde stajını tamamlayan Av. Aslı DUYMAZ, Av. Eda KAPLAN, Av. Esra ÖZTÜRK, Av. Hatice Büşra AKTAŞ, Av. Melek ÖZDEMİR, Av. Özlem UYAN, Av. Rana Betül GÜRLER, Av. Serhat Tevfik DEDE, Av. Sibel YILDIRIM cübbelerini giymiş, Ruhsatlarını alarak meslek hayatlarına başlamışlardır.

Ruhsat törenine Baro Başkanı Av. Ali ARSLAN, Baro Başkan Yardımcısı Av. İbrahim YÖNETKEN, Baro Genel Sekreteri Av. Metin ERDOĞAN, Baro Yönetim Kurulu Üyesi Av. Hayrettin Cem GÖYNÜK, ruhsat alan avukatlarımızın aileleri, yanında staj yaptığı avukatlar ile yakınları katılmışlardır. Baro Başkanı Av. Ali ARSLAN ruhsat alan avukatlara meslek hayatlarında başarılar dilemiştir.