24.10.2019 Tarihinde Aramıza Katılan

24.10.2019 09:10:46
24.10.2019 Tarihinde Aramıza Katılan

24.10.2019 Perşembe günü Manisa Adliyesi Konferans Salonunda düzenlenen ruhsat töreninde stajını tamamlayan Av. Cemre ÖZBAY, Av. Esra BERBER, Esra ŞAHİN ERCAN, Av. Fahri Caner IŞILDAK, Av. Gizem GÜVEN, Av. Hatice BUTEKİN, Av. Hatice Esra BİRCAN, Av. İslam ATILGAN, Av. Melike ÇİFTCİ, Av. Muhammed Fatih GELMEZ, Av. Nadide EROL, Av. Naz KOÇ, Av. Özge YAZGANOĞLU, Av. Rasim YALIN, Av. Sibel DENGİZ, Av. Tuğçe Fatma YILDIZ, Av. Yasemin AKİŞ, Av. Yiğit ÖZKAN cübbelerini giymiş, Ruhsatlarını alarak meslek hayatlarına başlamışlardır.

Ruhsat törenine Baro Başkanı Av. Ali ARSLAN, Baro Başkan Yardımcısı Av. İbrahim YÖNETKEN, Baro Saymanı Av. Ali KANIT, ruhsat alan avukatlarımızın aileleri, yanında staj yaptığı avukatlar ile yakınları katılmışlardır. Baro Başkanı Av. Ali ARSLAN ruhsat alan avukatlara meslek hayatlarında başarılar dilemiştir.