MANİSA BAROSU GELENEKSEL BAHAR FUTBOL TURNUVASI

29.04.2022 09:28:17

TURNUVA KURALLARI

1. Esame listeleri  10.05.2022 Salı günü mesai bitimine kadar teslim edilecektir. Esame listelerinde avukat ve stajyer avukat dışında oyuncu yer almayacaktır. Üyenin adı soyadı sicil numarası telefon numarası telefon numarası yazılacaktır. Esame listeleri Manisa Barosu Başkanlığı’na teslim edilecektir. Maçlar sırasında oyuncunun baro üyesi (avukat/stajyer) olmadığının fark edilmesi durumunda o takım turnuvadan ihraç edilecektir.

2. Turnuvanın başlangıç tarihi 16.05.2022 olacaktır. Turnuvanın yapılacağı saha OLİMPİK HALI SAHA (Manisa Barosu Yeni Hizmet Binası karşısı), maçlar 20:00– 21.00 ve 21:00 – 22:00 aralığında olacaktır. Takım sayısına göre maç saatinde değişiklik yapılabilir.

3. Takımlar en fazla 12 kişilik takım listesi verebilirler. Verilen bu liste turnuvanın sonuna kadar geçerlidir ve turnuva sonuna kadar bu listelere herhangi bir ilave yapılamaz.

4. Her takım 1 kaleci 6 oyuncu olmak üzere en fazla 7 kişi ile müsabakaya çıkacaktır. Maç başlarken bir takımdan en az 5 oyuncu sahada olmak zorundadır. Eğer bir takım maça başlarken 5 oyuncudan az kişi ile sahaya çıkarsa müsabaka başlamayacaktır ve o takım 3-0 hükmen mağlup sayılacaktır.

5. Tüm takımlar müsabakalara birbirinin aynısı formalar ile çıkmak zorundadır ve formaların arkasında her oyucuya ait farklı bir numara bulunmak zorundadır.

6. Tüm maçlar 25 er dakikadan 2 devre halinde oynanacak ve 5 dakika devre arası olacaktır.

7. Grup maçları tek devre (tek maç) üzerinden puan esasına göre oynanacaktır. Kazanan takım 3 puan,  maçın berabere bitmesi durumunda takımlar 1’er puan alacaktır.

8. Grubunu ilk 2 sırada tamamlayan takımlar bir üst tura çıkma hakkı kazanmış olacaktır. Herhangi 2 takımın puan eşitliğinde öncelikli olarak birbirleri ile yaptıkları müsabakanın sonucuna bakılacak ve hangisi yenmiş ise o takım sıralamada bir üst sırada yer alacaktır. Eğer bu iki takım arasındaki müsabaka berabere bitmiş ise genel averajında eşit olması durumunda grup maçlarında takımların gördüğü sarı ve kırmızı kartların durumuna bakılır (her bir sarı kart -1 puan, her bir kırmızı kart -3 puan) En az ceza puanı alan takım bir üst tura çıkar. Tüm şartların eşit olması durumunda sıralamayı yazı – tura atışı belirleyecektir. Yazı tura atışı maçın ertesi günü iki takımın temsilcisinin ve gözlemcinin katılımı ile yapılacaktır.

9. Grubunu 1. Sırada bitiren takım, bir üst turda diğer grubu 2. Sırada bitiren takım ile eşleşecektir. (A grubu B grubu ile , C grubu D grubu ile vb.)

10. Grup aşamasından sonraki tüm karşılaşmalar (Çeyrek final,  yari final ve final maçları vs.) eleme usulüne göre tek maç üzerinden oynanacaktır. Maçın berabere bitmesi durumunda 5 adet seri penaltı atışlarına geçilecektir. Maç sonunda sahada olmayan oyuncular penaltı atışı yapamaz.

11. Maçlarda her takım en fazla 5 adet oyuncu değişikliği hakkına sahiptir. Sahadan çıkan oyuncu tekrar oyuna giremez.

12. Müsabakada kaleciye geri pas uygulaması serbesttir. Taç atışı ve ofsayt uygulaması yoktur.

13. Müsabakada hakem tarafından direk olarak kırmızı kartla ihraç olan oyuncu bir sonraki maçta oynayamayacaktır. Eğer oyuncu 2. Sarı karttan kırmızı kart görürse bir sonraki müsabakada oynayabilecektir.

14. Turnuvanın amacı meslektaşlar arası birlik, beraberlik ve dostluğu sağlamak olduğundan dolayı tüm takımlar müsabakalarda FAİR-PLAY çerçevesinde hareket etmeli ve herkes bu çerçevede Manisa Barosu ‘nu en iyi şekilde temsil etmelidir.

YER                       :  OLİMPİK HALI SAHA

ADRES                 : Güzelyurt Mahallesi Birlik Caddesi No: 1  (Manisa Barosu Yeni Hizmet Binası karşısında, Gençlik Spor il Müdürlüğü ATATÜRK Spor Kompleksi Olimpik yüzme havuzu yanı botanik bahçe içerisinde) Yunusemre / MANİSA

TÜM TAKIMLARIMIZA BAŞARILAR DİLERİZ.

MANİSA BAROSU SPOR KOMİSYONU

• 2024 CMK ÜCRET TARİFESİ HAKKINDA OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI
    15.01.2024 12:09:33
  • E-DURUŞMADA YAŞANAN PROBLEMLER İLE İLGİLİ ADALET BAKANLIĞINA BAŞVURUMUZ