05.04.2021 5 Nisan Avukatlar Günü Ziyaretleri

13.04.2021 09:11:28
05.04.2021 5 Nisan Avukatlar Günü Ziyaretleri

5 Nisan Avukatlar Günü nedeni ile Baromuza yapılan ziyaretler;

Manisa Adalet Komisyon Başkanı Hakim Şahap MUTLU, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi YILMAZ, Başsavcı Yardımcıları Abdullah KÖŞŞEKOĞLU ve Mehmet DİKEN Baro Başkanı Av. Ali ARSLAN'ı makamında ziyaret etmişlerdir.

Manisa CHP İl Başkanı Semih BALABAN, Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan GÜRTUNCA,Yunusemre ve Şehzadeler Gençlik Kolları Başkanları ile yönetim kurulu üyeleri Baro Başkanı Av. Ali ARSLAN' ı makamında ziyaret etmişlerdir.

Manisa Eğitim İş Şube Başkanı Zeki DİRLİKLİ ve yönetim kurulu üyeleri Baro Başkanı Av. Ali ARSLAN' ı makamında ziyaret etmişlerdir.

Manisa HÜDA PAR İl Başkanı Sait SEYİTOĞLU Baro Başkanı Av. Ali ARSLAN' ı makamında ziyaret etmiştir.

Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye PEHLİVAN ve yönetim kurulu üyesi 50. Yıl mahalle muhtarı Erol AKAR Baro Başkanı Av. Ali ARSLAN' ı makamında ziyaret etmiş olup, 50. Yıl mahalle muhtarımız halk ozanı Erol AKAR basımı tamamlanan " BU BENDEKİ ÇİLE " adlı şiir kitabının 9 Nisanda Maski İkiz kulelerde yapılacak tanıtım etkinliğine Baro Başkanımızı davet etmiştir.  Baro  Başkanı Av. Ali ARSLAN 9 Nisan da yapılan tanıtım etkinliğine katılmıştır.