2.09.2022 19:04:51

Manisa Barosu Av. Dilek AKGÜN KAVAL Kütüphanesi, Home Ofis Çalışanlar için ofis, Avukat Çalışma ve Dinlenme Odalarının açılış töreni 01 Eylül 2022 Perşembe günü gerçekleştirilmiştir. Törene Manisa Valisi Sayın Yaşar KARADENİZ, Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer TOMBUL, Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Ali Ulvi YILMAZ, Komisyon Başkanı Sayın Şahap MUTLU ve Av. Dilek AKGÜN KAVAL’ ın babası Ahmet AKGÜN, annesi Narin AKGÜN, kardeşi Cenk Özgür AKGÜN, Eşi Adil KAVAL, Kızı Zeynep KAVAL, arkadaşı Hilal ÖZDAMAR ve meslektaşlarımız katılmışlardır.