Manisa Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonumuzun Celal Bayar Üniversitesi Kyk yurtlarında kalan deprem bölgesinden gelen vatandaşlarımızı ziyareti

6.03.2023 14:12:40

Manisa Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonumuz Celal Bayar Üniversitesi Kyk yurtlarında kalan deprem bölgesinden gelen vatandaşlarımızı ziyaret ederek talep üzerine havlu ve terlik yardımında bulunmuş ve hukuki sorularını yanıtlamışlardır. Ziyarete Manisa Barosu Başkan Yardımcımız Av. Ayşe HASAR, Manisa Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Sinem SART URGANCI, Komisyon Başkan Yardımcısı Av. Özge AYDIN, Komisyon Üyeleri Av. Bayram ÇİÇEK ve Av. Hanife GÖKMEN katılmışlardır.